Belastingadvies

Belastingadvies

Zowel particulieren als bedrijven worden ermee geconfronteerd: belastingaangiftes. WEA kent uw zakelijke en privésituatie. Met deze achtergrondinformatie gecombineerd met actuele kennis van het belastingrecht kan WEA uw financiële en fiscale belangen optimaal positioneren binnen de kaders van de wet. Behalve de daadwerkelijke aangiften adviseert WEA u over de beste fiscale en juridische structuur van uw bedrijf. Of over de nu te ondernemen fiscale stappen om later met een zo laag mogelijke belastingdruk zorgeloos te kunnen genieten.

Ondernemers helpen wij met alle kwesties rondom inkomstenbelasting, schenkingsrecht, successierecht, toeslagen en het voorbereiden of doen van aangiften loonbelasting en omzetbelasting (BTW). Ook directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) doen een beroep op WEA voor inkomstenbelasting en toeslagen. Voor hun bedrijf is WEA de adviseur voor vennootschapsbelasting, dividendbelasting, voorbereiden van aangiften loonbelasting en omzetbelasting.

Particulieren kunnen een beroep doen op WEA voor aangifte en advies betreffende inkomstenbelasting, schenkingsrecht, successierecht en toeslagen.

Terug naar overzicht

Actueel

Meer nieuws