Administratieve diensten

Administratieve diensten

Niet voor elke kwestie op financieel en administratief gebied is een senior accountant nodig. WEA biedt u een breed spectrum aan administratieve diensten die de rol van de accountant minimaliseert en uw dagelijkse bedrijfsvoering een stuk overzichtelijker maakt.

Bedrijven ondersteunen wij met het verzorgen van de dagelijkse boekhouding, het opmaken van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages, het opstellen van begrotingen, het voeren van uw loon- en omzetbelastingadministratie. We staan u bij om uw geautomatiseerde administratie zo doeltreffend mogelijk in te richten. WEA kan bovengenoemde taken helemaal of gedeeltelijk verzorgen, zodat u zich vooral kunt richten op uw core business. Met een klantvriendelijk online boekhoud- en salarissysteem faciliteert WEA uw administratieve taken en verplichtingen.

Particulieren staan wij bij met het indienen van aangiften, het aanvragen van uitstel, het indienen van bezwaarschriften, controleaanslagen, het controleren van aanslagen, het beantwoorden van vragen van de Belastingdienst, bij beroeps- en klachtenprocedures.

Terug naar overzicht

Actueel

Meer nieuws